jouer
Si c'est votre première visite, cliquez ici pour tout savoir


   

  De laatste kaarten worden gedeeld op Freewhist

  Het is met de heel veel spijt dat we u vandaag aankondigen dat we volgend jaar stoppen met Freewhist. We hebben lang getwijfeld en de datum uitgesteld, maar nu hebben we een besluit genomen. Wij zijn niet meer tevreden over de service die wij u graag willen aanbieden. Helaas hebben we niet langer de tijd of middelen om Freewhist te vernieuwen met de huidige technologieën. Daarom hebben we besloten dat de laatste partijen in december 2022 onder onze vleugels zullen gespeeld worden.

  Als een bekwame technicus klaar is om de fakkel over te nemen, staan ​​we open voor elk redelijk bod. Het is echter essentieel om een ​​technische achtergrond te hebben, zowel op het gebied van Java-programmering als op het gebied van kennis van het gebruik van een Linux-server. Ben je geïnteresseerd of ken je iemand die dat zou zijn, aarzel dan niet om ons te contacteren via ci@freewhist.be.

  Mochten we niemand vinden om Freewhist over te nemen, dan zullen binnenkort enkel abonnementen tot eind van dit jaar beschikbaar zijn. De waarde van het abonnement zal in de loop van de tijd verminderen en nog maar 5euro kosten in juni. Eind juni 2022 is het niet meer mogelijk om een ​​abonnement af te sluiten. In december 2022 worden daadwerkelijk de laatste kaarten gespeeld.

  We hopen nog steeds de fakkel door te kunnen geven, want iedereen heeft het naar zijn zin gehad en heeft onvergetelijke herinneringen. We zijn blij dat we het leven van Freewhist hebben kunnen verlengen en hopen dat iemand hetzelfde kan doen als wij stoppen.

  We willen alle admins bedanken. Jarenlang hebben ze zich vele uren vrijwillig ingezet om Freewhist in stand te houden. Toch hopen we de dienst nog tot eind 2022 te kunnen leveren en je nog een overgetelijke tijd op Freewhist aan te bieden.
  Cuyp en Josephine

   

  Freewhist downloaden

  knopspelen Gedurende 2 maanden hebben we hard gewerkt om jullie een downloadbare versie van Freewhist aan te bieden.

  Dit is de manier van werken:
  1. Downlad de jar dat u zal vinden door op dit bericht te klikken. (de beste manier is om een rechtermuis te doen en dan te kiezen voor "save as...")
  2. Normaal gezien bevindt er zich nu in uw downloads een file dat FreeWhistClient.jar noemt. Plaats deze waar u ook wenst op uw computer
  3. Dubbel klik nu deze file om het te openen (op een Mac kan het zijn dat u het volgende moet doen: Ctrl + klik en dan openen kiezen)
  4. Accepteer om dit programma te openen
  5. Een venster zal geopend worden met een taal keuze
  6. Het spel wordt nu geopend

  Deze procedure moet u maar éénmalig uitvoeren. Vanaf dan kan u het spel bereiken door op de file te klikken (stap 3)

   

  Video: Freewhist openen met een MAC

  video Klik op dit bericht om een video te openen van hoe je Freewhist kunt openen met een MAC

  Hoe gebruik je whistorique
  wil je jouw partijen op freewhist herbekijken dat kan op whistorique. Binnenkort zal deze website ook vertaald worden naar het nederlands, maar op zich blijft een harten 10, een hartje met een 10. Wil je weten hoe whistorique werkt, dan hebben we h...
  pytacr:' Trefle, pour faire t...'
  trevi:' bonjour,je suis pass...'
  @ntoine:' Bonjour, du jour au ...'
  jmc:' pas moyen de jouer a...'
  james001:' j'emballe trefle'
  imperator:' Idem pour moi mainte...'
  miserechitof:' Idem pour moi, plus ...'
  FreeWhist is een gedeponeerd handelsmerk van Gobertis sprl
  - -
  Gobertis sprl, Guldendellestraat 5, 3070 Kortenberg, Belgïe
  -
  Ondernemingsnummer 0878.171.088