jouer

Identificatie van een speler

Met het oog op het ontwikkelen van een betrouwbaar systeem, was het belangrijk dat een pseudoniem overeenkomt met slechts één speler en dat één speler slechts één account heeft.

Bij de identificatie wordt een nazicht gedaan of de voornaam, naam en geboortedatum de identiteitskaart van de speler overeenkomt met die van de inschrijving.

Hoe moet u zich nu identificeren?

U stuurt een elektronische copij van uw identiteitskaart naar ci@freewhist.be met uw pseudoniem als titel van de e-mail.

Het is tevens mogelijk, indien u geen e-mail kan sturen, om copij van uw identiteitskaart via de post op te sturen.

Contacten

Opmerking : bij het versturen van de copij van uw identiteitskaart via de post, kan het wel 3 tot 4 dagen duren voor het identificeren.

Bescherming van de privacy

Wat zijn de voordelen van de identificatie?

De identificatie laat u toe te genieten van een gratis proefabonnement gedurende een maand zonder verplichtiging. Gedurende deze maand kan u gratis en voor niets alle functies van het spel gebruiken zoals een echte lid: gekwoteerde partijen, on-line toernooien, verschijnen in het klassement kleurewiezen, spreken met de andere spelers,...

Men herkent een geidentificeerde speler aan zijn zilveren ster.

whisty-etoileargentee

Wat gebeurt er na de proefperiode?

Wanneer het proefabonnement vervalt, hebt u nog verschillende mogelijkheden.

U vond het super om alle functies te gebruiken, dan kunt u kiezen om een abonnement te nemen aan zeer voordelig prijzen. Er bestaan verschillende abonnements mogelijkheden: abonnement voor de jongeren van minder dan 18 jaar, abonnement van 4 maand of een jaar,...

de verschillende abonnements mogelijkheden

Indien dit proefabonnement niet was wat u ervan verwachte, mag u het zo laten. De proefperiode is zonder verbinding. In dat geval zijn al de voordelen van het proefabonnement verloren en zal uw kwotering niet meer veranderen. Nu zal uw whisty vergezeld zijn met een zilveren maan. U heeft echter nog steeds de mogelijkheid om gratis te wiezen.

whisty-lune
FreeWhist is een gedeponeerd handelsmerk van Gobertis sprl
- -
Gobertis sprl, Guldendellestraat 5, 3070 Kortenberg, Belgïe
-
Ondernemingsnummer 0878.171.088