jouer

Hoe kan u de ploeg achter Freewhist contacteren ?

U kan op vier manieren in contact komen met het FreeWhist team :
Elk van hen antwoordt op een verschillende behoefte.
Tracht altijd om via het meest aangewezen kanaal mee te delen.

Chat

De in het spel geintegreerde discussie is de bevoorrechte plaats om een vlug antwoord te bekomen betreffend een algemene vraag rondom het spel.
Het is zeker de onthaalplaats van de nieuwe spelers. De personen die u antwoorden kennen het spel goed. Daarentegen hebben zij geen toegang tot uw persoonlijke gegevens. Het is dus nutteloos vragen te stellen over uw lopende identificatie, uw bestelling, uw vorige partijen....

Om uw vraag te stellen, wanneer u in het spel bent, doe het via "Aide/Hulp"

Chat kanalen

De geïntegreerde brievenbus

De FreeWhist brievenbus is de meest aanbevolen communicatie manier. Het team die u beantwoordt kan op al uw vragen antwoorden. U kunt er uw algemene of persoonlijke vragen stellen, uw suggesties, uw kritiek uiten....
De behandelingstijd van uw bericht hangt  van zijn complexiteit af en van de beschikbaarheid van de personen die bekwaam zijn u op een bevredigende manier te antwoorden.

Om de post te bereiken,  gewoon op de toets"FreeWhist Brievenbus" klikken.

Geïntegreerde brievenbus

Via e-mail

De e-mail is maar  in twee nauwkeurige gevallen te gebruiken :
De identificatie en aansluitingsproblemen. Voor alle andere berichten zullen wij u naar de geintegreerde forum van het spel sturen, waar de behandeling meer aangepast is.
Ons adres is ci@freewhist.be Indien u een antwoord van ons verwacht, vergeet niet het nodige te doen opdat het niet in uw "ongewenste" mails zou terechtkomen.

De Post

U kunt ons schrijven naar :

Gobertis
Guldendellestraat 5
3070 Kortenberg

via de FreeWhist Facebook pagina

FreeWhist heeft nu ook zijn eigen Facebook pagina. Via Facebook leest u recente informatie aangaande FreeWhist, maar kan u eveneens vragen stellen op de pagina zelf.

Facebook pagina van FreeWhist
FreeWhist is een gedeponeerd handelsmerk van Gobertis sprl
- -
Gobertis sprl, Guldendellestraat 5, 3070 Kortenberg, Belgïe
-
Ondernemingsnummer 0878.171.088