jouer
Allerlei
Divers
Hints
Informatie
Speelkaarten
Spel
Statistieken

Waar komen jullie bijnamen van? 18/8/2013
24

Wat een varieëren de bijnamen op deze website ! We hebben er in alle kleuren en geuren. Sommige hebben het eenvoudig gehouden bij hun voornaam (bertrand, chantal, arianne,...) of het verkleinwoord ervan (doro, cath,...)
Anderen verkozen er hun geboortejaar bij te schrijven (nicolas1980, xavier88, joel 54) of de volledige datum (nadine 220461), of zelfs gewoon de datum :331955.

Jullie woonplaats of afkomst speelt blijkbaar ook een rol (michelbxl, michelnivelles, knokke, lebelge), maar ook de dieren spelen mee (vosje68, konijnenboer, loze vissertje, neilpaard,... )

Boeken en vooral stripverhalen inspireren ons ook om onze bijnaam te kiezen (Asterixke, homer, luckyluke1963). De griekse oudheid wordt vertegenwoordigd door eros (god van de liefde), cassyopée en minotaure.

De link naar kleurenwiezen of kaarten in het algemen is evident (troel, karspringre, schppetwee, duoslim, ...).

Of worden jullie geïnspireerd door wat jullie eten en drinken? (hagendass, banaan)

Of blijft het een raadsel? Wat was jouw drijfveer om jouw bijnaam te kiezen? Hoe kwam je erop? Dat willen wij van jullie horen.


Meer dan 320 spelers 30/1/2012
3

Deze avond, was het met grote vreugde dat ik zag dat we ver boven de 300 spelers aanwezig waren op FreeWhist op eenzelfde ogenblik. Hoe meer spelers hoe meer gezelligheid op de bar en hoe snelle we ook kunnen spelen, want de tafels worden rap gevuld. Dit is leuk voor iedereen.

Het is een reflex, maar ik heb vervolgens de staat van de server getest. De capaciteit van de server werd voor 5% tot 10% gebruikt. We kunnen 10 keer meer spelers verwelkomen. Dit maakt 3000 spelers, wat de limiet is van de server.

U kunt dus zonder aarzelen jullie vrienden uitnodigen, zonder de server plat te leggen.


FreeWhist is een gedeponeerd handelsmerk van Gobertis sprl
- -
Gobertis sprl, Guldendellestraat 5, 3070 Kortenberg, Belgïe
-
Ondernemingsnummer 0878.171.088